Mijn naam is Esther van de Moosdijk. Na jarenlange ervaringen in de gezondheidszorg waarbij ik in verschillende werkgebieden en met verschillende doelgroepen ruime ervaring heb opgedaan ben ik 7 jaar geleden als zelfstandige aan de slag gegaan. Het zorgen zit in mijn bloed. Gedurende mijn werkervaringen kwam ik er steeds meer achter dat de begeleiding van cliënten mij het meeste ligt. Vanuit mijn interesses naar het gedrag en de acties die daarop volgen van de mens in zijn geheel, ontstond de drive me om te scholen tot coach. Uiteraard heb ik hiervoor een gedegen opleiding gevolgd. Sinds 7 jaar mag ik me ‘bewustzijnscoach’ noemen en deze kennis is inmiddels aangevuld met verschillende opleidingen, cursussen en workshops. De beste opleiding kreeg ik door mijn leven te leven.Zoals een ieder ander kwam ook ik, de nodige struggles tegen. Het stimuleerde mij meermalen de diepte in te gaan en de spiegel voor te houden. Het maakt me naast alle theoretische kennis een goede ervaringsdeskundige. Door al deze kennis en ervaringen ben ik in staat om een, voor jou op maat gemaakte coach-sessie(s) in te zetten waardoor jij weer regie krijgt over je leven. 

 

Naast mijn werk als coach ben ik blogger. Voor verschillende werkgevers schrijf ik blogs waarin ik de passie en visie naar voren breng waar deze werkgevers voor staan. Uiteraard schrijf ik ook blogs over alles wat ik meemaak in mijn leven. Ben jij op zoek naar een blogger voor jouw onderneming of benieuwd naar de blogs die ik schreef? Ga dan naar het kopje BLOG.

 

Trots vertel ik jullie ook graag dat ik moeder ben van 2 pubers in de leeftijd van 16 en 18 jaar. Ik ben al 9 jaar getrouwd met de allerliefste en we delen al 14 jaar lief en leed. Buiten 4 poezenbeesten, kwispelt thuis ook ons hondje Bo rond. Wellicht maak je met haar eens kennis in een van mijn wandelcoach-sessies.