Doelgericht ,praktische en makkelijk toepasbare handvatten zorgen ervoor dat jij in een relatief korte coach periode snel weer grip en overzicht krijgt. Mijn trajecten zijn dus ( voornamelijk) kortdurend.

 

Ik maak gebruik van verschillende werklocaties:

*Zo kun je ervoor kiezen jouw coach gesprekken in mijn coach ruimte te voeren. Een mooie,warme ruimte die uitnodigt de krachten in jezelf weer terug te vinden. 

 

*Ga jij liever met mij in de natuur aan de slag? Dan kan dat. Tijdens onze gesprekken maken we een wandeling in de buitenlucht. Soms is het makkelijker praten als iemand langs je loopt in plaats van tegenover je zit. De mooiste natuurgebieden en de elementen uit de natuur, die we tijdens de wandeling tegen komen kunnen zorgen voor verdieping en inzichten. 

 

*Praat jij het liefste in jouw eigen omgeving dan kom ik naar je toe. Gesprekken aan huis liggen binnen mijn coach mogelijkheden.

 

Een eerste intake is altijd telefonisch en kosteloos. Deze intake duurt 30 min. Ik stel je hierbij een aantal vragen,we spreken een verwachting uit en samen overleggen we hoe we de coaching vorm gaan geven. 

 

1 op 1 coach-sessie van 60-75 min      € 65,00   (excl 21%btw)

 

Pakket 3 sessie van 60-75 min             € 190,00 (excl 21%btw) 

 

 

 

 

 

 

 

Wandel jij mee? 

Want elke eerste vrijdag ochtend van de maand kun jij aansluiten bij een mooie wandeling. Dit zijn wandelingen waar meerdere personen aansluiten. Je verhaal delen, tips uitwisselen,erkenning en herkenning staan centraal. Boost jij jouw mindset met een wandeling in de natuur? Stuur een mail om je aan te melden naar: info@fiducia-esther.nl

 

Groepswandeling                                      € 7,50 per deelname 

 

 

Blog

Ben jij al tijden op zoek naar iemand die jouw visie en passie kan omzetten in de juiste woorden? Staat dat kopje blog al maanden op je pagina maar komt er maar geen tekst in? Dan heb jij nu jouw blogger gevonden! Ik ben blogger met de juiste passie voor schrijven. Ben jij benieuwd naar mijn schrijfstijl? 

Neem dan contact op met : 06-12240537

( neem gerust vast een kijkje hier)