Wat was ik blij met deze stap, de tips en hulp om inzicht te krijgen in mijn manier van het omgaan met de spanningen die ik ervaarde,hebben mij heel goed gedaan. Het is mooi om te mogen ervaren dat een paar gesprekken genoeg zijn om zelf aan het werk te gaan en me hierdoor snel weer beter te voelen.Deze coaching is gericht op wat ik nodig had, niets meer en niets minder.Een fijne, mooie ervaring die ik iedereen toewens.Esther.... dank je wel! Je bent een super coach! ( Marja)

                                                                                                             *

Ik kom bij Esther voor de coaching. Wat ik eerder als drempel zag omdat je ‘hulp’ ging zoeken. Bij Esther voelde het eigenlijk meteen als een fijn traject. Ik voel me super fijn, open en omarmd bij Esther. Ze luistert en geeft je vooral het zelfvertrouwen en de handvatten om zelf verder te kunnen. Niemand heeft de magie om alle problemen te doen laten verdwijnen, maar de kracht voelen het zelf te kunnen doen is veel meer waard. ( Jennifer)

                                                                                                           *

                                                                                                            

Lieve Esther, ik wil je nog een keer bedanken voor de heerlijke coach wandeling die ik met je heb mogen maken. Ik had nooit verwacht dat dit me zoveel zou brengen. Het voelde meteen zo vertrouwd met jou. Wat ben jij een geweldig lief mens! Ik voelde me echt gezien en gehoord door je. Dit heeft me goed gedaan. Jij weet de vinger precies op de juiste plek te leggen en dat had ik echt even nodig. Ik voel nog steeds zoveel rust en ruimte in mijn hoofd en dat al na 1 wandeling! Ik kijk echt enorm uit naar onze volgende afspraak en ben benieuwd wat die mij weer gaat brengen. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Nogmaals dankjewel en tot snel! ❤️ ( Marielle)

                                                                                                            *

Ik vond het echt lastig om hulp te vragen. Dit moest ik toch zelf wel op kunnen lossen? Tot iemand wees op Fiducia omdat zij zelf zo goed door Esther was geholpen. Toch maar de drempel over gegaan en wat ben ik daar achteraf blij mee! Met maar een paar afspraken bij Fiducia kijk ik zo anders naar mezelf en de situatie waar ik volledig in vast gelopen was. Ik voel me zo vrij en ik ben niet de enige die merkt dat het beter met me gaat. Ik slaap zelfs beter. Dankjewel voor de fijne gesprekken, je hebt me echt verder geholpen! Ik ben trots en blij dat ik toch om hulp heb gevraagd! ( Kim)

                                                                                

                                                                                                      *

 

Wat een verademing was dit! Naast een heerlijke wandeling in de frisse boslucht, had ik eindelijk t gevoel niet "alleen" te zijn. Mijn medewandelaars en Esther luisterde en gaven mij het gevoel dat wat ik ervaar niet raar is. Het was echt een verademing om te praten met mensen die ook altijd die onrust ervaren in hun hoofd. En om te horen dat er (relatief simpele) handvatten zijn om hier mee om te gaan. Dankjewel! Dankjewel voor het luisteren, voor de nieuwe vriendschappen, de nieuwe inzichten en de heerlijke wandeling! (Samantha ) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.